دنياي زن
موضوعاتي در مورد زنان

 دوستای خوبم سلام من سوپی که امروز میذارم سوپی است که یک بار در رستوران خوردم واصلا فکر نمی کردم که سبزی جاتی مثل خیار یا کدو خورشتی به صورت آب پز خوب بشه اما وقتی خودم در منزل درست کردم دیدم که اتفاقا چیز جالب و مقوی میشه امیدوارم درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

بادمجان                            یک عدد متوسط 

هویج                                یک عدد

سیب زمینی                      یک عدد متوسط

ذرت  کنسروی( پخته)           سه ق غ

نخود فرنگی                       سه ق غ

پیاز                                 یک عدد متوسط

قارچ                                سه عدد متوسط

کرفس خرد شده                سه ق غ

فلفل دلمه ای                   یک عدد کوچک 

رب گوجه  نمک وفلفل        به میزان دلخواه  

آب مرغ                            دو لیوان

 

 



ادامه مطلب...


نوشته شدهجمعه 30 فروردين 1392برچسب:, توسط برجي

طرز تهیه این سالاد بسیار ساده است ولی سفره میهمانی شما را رنگی میکند امیدوارم درست کنید واز آن لذت ببرید

 مواد لازم :

سیب زمینی                     4 عدد

تخم مرغ                           2عدد

نخود فرنگی                      3ق غ

کالباس                            100 گرم

خیار شور                          3 عدد کوچک

کره                                    50 گرم

سس مایونز                      به میزان دلخواه

نمک                                به میزان لازم

طرز تهیه : سیب زمینی ها را آب پز میکنیم و باگوشت کوب می کوبیم کره را هم تا زمانی که سیب زمینی ها داغ هستند اضافه میکنیم تا با گرمای خود سیب زمینی اب شود مقدار کمی هم نمک اضافه میکنیم  .تخم مرغ ها راآب پز میکنم و پس از خنک شدن  پوست کنده و رنده میکنیم سپس خیار شور و کالباس را هم نگینی خیلی ریز خرد میکنیم و نخود فرنگی را هم آب پز می کنیم و تخم مرغ وخیار شور و کالباس و نخود فرنگی را با هم مخلوط میکنیم و مقداری از سیب زمینی را بر داشته و داخلش را کف دست گود میکنیم و داخل آن یک قاشق چای خوری از مواد ی که درست کرده ایم میریزیم و سیب زمینی را گلوله میکنیم یا همان توپی میکنیم وهمه سالاد را به همین روش آماده میکنیم وتوپی ها را در هویج رنده شده و کلم قرمز رنده شده وجعفری  ساطوری  شده می غلطانیم  تا به رنگها و طعم های متنوع در آیدو در ظرف مخصوص می چینیم و  سس مایونز را هم با مخلوط نمودن مقدار کمی زعفران آب کرده به رنگ زرد و با اضافه نمودن کمی اب لبو به سس سفید ان را به رنگ صورتی در می آوریم وحالا سس های رنگی را روی سالاد میریزم و سرو میکنیم. نوش جان

 

 




نوشته شدهجمعه 30 فروردين 1392برچسب:, توسط برجي
.: Weblog Themes By www.NazTarin.com :.